Mihaela Radulescu a strins o suma-record in citeva zile, pentru fetita Lianei Stanciu. Andreea Marin s-a aratat deranjata de faptul ca numele donatorilor au fost facute publice.Cine ar fi crezut ca o campanie umanitara poateajunge subiect de cearta intre dive!? Mihaela Radulescu a demarat campania de salvare a vietii Teodorei, fetita Lianei Stanciu si a lui Mihai Georgescu, diagnosticata cu cancer si internata intr-o clinica din Viena. Ea a reusit sa stringa mai bine de 100.000 de euro pentru operatiile, tratamentul si spitalizarea Teodorei. Andreea Marin a atacat-o indirect pe Radulescu, in cadrul „Surprizelor", anuntind ca banii nu s-au strins, asa cum Mihaela declarase inca de vineri. Andreea a anuntat ca impreuna cu sotul ei va face o donatie discreta, de care nu doreste sa se scrie, ca si cum un astfel de anunt facut la „Surprize, surprize…", la o ora de maxima audienta, ar trece neobservat, si a facut public contul de salariu al Lianei, nicidecum conturile deschise de Radulescu. Afirmatiile Andreei au surprins cu atit mai mult cu cit, cu o seara in urma, la „Dansez pentru tine", Stefan Banica jr. i-a felicitat pe initiatori si a anuntat conturile deschise de fosta sa sotie. Desi s-a spus ca aceasta campanie s-a facut impotriva dorintei parintilor micutei, Mihai Georgescu a intrat in direct, la „Duminica in familie", sa le multumeasca tuturor acelora care le-au dat o mina de ajutor.

I-am cerut lamuriri Andreei Marin Banica: „...Este interesul cuiva sa arunce pe piata minciuni in aceste zile si e foarte urit ca se intimpla asa, intr-un moment in care toata atentia noastra ar trebui sa fie indreptata catre sprijinul dedicat unui copil aflat in impas. Va rog foarte mult sa va informati exact cind faceti o afirmatie, pentru ca milioane de oameni au fost cu ochii pe noi simbata seara si stiu exact care au fost cuvintele mele. Pentru ca dumneavoastra sa fiti bine informati, va trimit mai jos transcrierea cuvint cu cuvint a celor spuse simbata seara la «Surprize, surprize...». Nu am vrut sa tratam povestea colegilor nostri ca pe un caz din emisiune in care, fireste, la sfirsit putem multumi sponsorilor. Nu criticam alegerea altora, dar avem dreptul sa actionam cum consideram ca este mai bine in fiecare caz in care ne implicam in parte".

Continutul transcriptului pe care Andreea Marin Banica ni l-a pus la dispozitie contine insa aluzii negative la campania Mihaelei Radulescu: „...Noi i-am cunoscut nemijlocit pe Liana si Mihai si de aceea stim cita decenta si discretie isi doresc acesti oameni, nu incercam sa facem cumva publicitate in vreun fel, nici sa multumim nominal pentru donatii, iar pe colegii din presa ii rog sa inteleaga si sa nu insiste sa fac publica donatia din partea familiei mele, a mea si a sotului meu, nu ne ascundem, ea poate fi verificata, dar nu ne intereseaza publicitatea de nici un fel, important e ca luni suma din partea noastra sa ajunga in contul destinat operatiei si nimic mai mult. Sintem asadar alaturi de Liana si Mihai, de Teodora, in sansa careia credem cu tot sufletul, de colegii de la B1 TV care ne-au pus la dispozitie conturile (n.n. - e vorba de contul de salariu al Lianei, si nu de cele deschise de Mihaela Radulescu), care ne-au informat ca acesta este contul la care familia are acces direct de la clinica din strainatate. Tot ei ne-au spus ca nu s-a strins intreaga suma necesara, asa cum informeaza unele surse...".

Mihaela Radulescu nu a dorit sa comenteze „sagetile" Andreei Marin Banica: „Raspund comentariilor oricui prin fapte. Am trimis redactiilor care au solicitat acest lucru toate extrasele deconturilor din care reiese ca s-au strins acesti bani si ca au fost trimisi unde trebuie. Iar banii continua sa vina, in continuare. Tot ce va fi in plus se va depune in conturile Fundatiei «Teodora» ca sa-i ajutam si pe alti copii care sufera de aceasta boala". In plus, ea a tinut sa precizeze ca a inceput campania la rugamintea Lianei si a lui Mihai.

Aflati cum a pornit campania de ajutorare a fetitei jurnalistei Liana Stanciu pe www.cotidianul.ro/select