Sicriul cu trupul neinsufletit al fostului mare fotbalist Nicolae Dobrin a fost luat, sambata, la ora 10.00, asa cum era stabilit in programul ceremonial, de la Capela Militara a cimitirului Sfantul Gheorghe din Pitesti si dus la stadionul care ii p
Sicriul cu trupul neinsufletit al fostului mare fotbalist Nicolae Dobrin a fost luat, sambata, la ora 10.00, asa cum era stabilit in programul ceremonial, de la Capela Militara a cimitirului Sfantul Gheorghe din Pitesti si dus la stadionul care ii poarta numele. Prima noapte de priveghi a adunat in capela sute de oameni care au tinut sa-i aprinda lumanari si sa se inchine in fata Gascanului. Gica Dobrin nu s-a miscat de langa sicriul sotului ei si a plans fara incetare. Se mai calma doar atunci cand cineva ii prezenta condoleante sau cand oficialitatile din Arges o rugau sa mai iasa putin la aer. Extrem de emotionant a fost si momentul in care suporterii alb-violeti ai echipei de fotbal FC Arges au decorat portile de fier de la intrarea in cimitir cu bannere pe care sunt scrise urmatoarele mesaje: "Si Zeii sunt muritori" si "Adio Maestre". In jurul orei 3.00, in noaptea de sambata spre duminica, suporterii echipei Steaua, aflati in drum spre Cluj au oprit pentru cateva minute la capela sa aprinda lumâ ;nari si sa depuna o coroana de flori.

Prima noapte de priveghi a fost lunga si dureroasa. Vor urma alte doua, numai ca oamenii care l-au iubit si l-au apreciat pe Printul din Trivale ii vor putea aduce omagii la Stadionul Nicolae Dobrin.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.