Astazi, intre orele 12:00 si 18:00, La Scena (intersectie Bd. Corneliu Coposu cu Str. Mantuleasa) gazduieste "My Grandmaa€™s Backyard". Un targ de haine, accesorii, obiecte vintage, selfmade si second-hand. O feerie a trecutului, adusa la s
Astazi, intre orele 12:00 si 18:00, La Scena (intersectie Bd. Corneliu Coposu cu Str. Mantuleasa) gazduieste "My Grandmaa€™s Backyard". Un targ de haine, accesorii, obiecte vintage, selfmade si second-hand. O feerie a trecutului, adusa la standarde moderne. In cadrul acestui eveniment, peste 15 tineri artisti vor oferi spre vanzare obiecte art-deco, haine, genti, portofele, pantofi, toate unicat, dar si tablouri. Muzica live de calitate nu va lipsi nici ea. Udriste Nasturel, un grup compus din trei baieti pasionati (Dinu - clape, sample-uri si percutie, Andrei - chitara electrica, Emil - flaut si vocal) acompaniaza aroma unei zile de duminica, a carei tenta este vechiul. Un "colt vesel", de care va fi responsabila Alexandra aka Lucuchen, le asteapta pe toate doamnele si domnisoarele care doresc sa fie machiate intr-un stil cat maia€¦ vintage. Surpriza evenimentului o constituie un fashion show inedit, semnat Ancient Future, care isi doreste sa implice cat mai mult publicul prezent.   Hainele si obiectele executate manual vor fi vandute la preturi oarecum accesibile, ideea organizatorilor fiind ca nici un produs sa nu depaseasca suma de 150 lei.  Fie ca fac asta ca meserie sau din pasiune, toti participantii la acest targ isi doresc mai mult decat orice ca publicul sa vina in numar cat mai mare. Targul constituie un bun inceput pentru evenimente de acest gen, avand in vedere ca peste hotare asemenea manifestari au devenit deja obisnuinta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.