Profitul net obtinut in al treilea trimestru al anului curent a crescut pana la 1,07 miliarde dolari, sau 3,38 dolari pe actiune, depasind cu mult performanta inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut, de 733,3 milioane dolari, sau 2,36 dolari
Profitul net obtinut in al treilea trimestru al anului curent a crescut pana la 1,07 miliarde dolari, sau 3,38 dolari pe actiune, depasind cu mult performanta inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut, de 733,3 milioane dolari, sau 2,36 dolari pe actiune.
Excluzand cheltuielile exceptionale, profitul in al treilea trimestru al 2007 s-a ridicat la 3,91 dolari pe actiune.
Venitul brut a crescut cu 57% pana la 4,23 miliarde dolari. Analistii de pe Wall Street mizau, in medie, pe un profit net de 3,22 dolari pe actiune, conform Reuters Estimates.
In ceea ce priveste venitul, analistii au estimat in medie o crestere de 54% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 4,13 miliarde dolari, informeaza Reuters.
Pentru al patrulea trimestru al anului, Google se asteapta ca rata de crestere a venitului sa se tempereze pana la 47%, conform Reuters.
Compania inregistreaza un ritm de crestere de patru ori mai mare decat cel al rivalilor YahooInc si Microsoft Corp.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.