Zilele urmatoare, vremea va fi in general inchisa, cu cerul mai mult noros si ceata din belsug, in special dimineata si noaptea. Si ploile, neinsemnate cantitativ, isi vor face simtita prezenta in vestul si sud-vestul tarii, cu precadere in aceasta n
Zilele urmatoare, vremea va fi in general inchisa, cu cerul mai mult noros si ceata din belsug, in special dimineata si noaptea. Si ploile, neinsemnate cantitativ, isi vor face simtita prezenta in vestul si sud-vestul tarii, cu precadere in aceasta noaptea, dar si maine dupa-amiaza. Maximele se vor incadra intre 8 si 18 grade. Incepand de luni, temperaturile vor fi in scadere din cauza cetii.


Comentariul specialistuluiIn urmatoarele trei zile, cand tara noastra se va afla sub influenta maximului barometric est-european, vremea va fi inchisa. Aspectul inchis al vremii va fi datorat, pe de o parte, formarii de ceata in zonele joase, ceata care izolat poate persista si in prima parte a zilei si este posibil sa fie asociata si cu burnita, iar pe de alta parte, prezentei norilor, indeosebi in regiunile vestice si sudice, unde local va ploua. Regimul termic se va situa usor sub valorile obisnuite ale perioadei, temperatura aerului fiind in scadere treptata, conditionata nu numai de reducerea naturala a duratei de stralucire a soarelui, ci si de prezenta cetei, a norilor si a ploii.
meteorolog Doina Marasoiu

Bucurestimax. 17°C a— min. 6°C
a— Azi (sambata): Cerul va fi partial noros si vor fi conditii de ceata, dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab.

a— Maine (duminica): Vremea va fi inchisa. In cursul zilei vor fi conditii de ceata, iar noaptea trecator va ploua slab. Maxima: 16°C, iar minima: 6°C.

a— Poimaine (luni): Cerul va fi noros si temporar va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Maxima: 13°C, iar minima: 5°C.


Azi in taraTemperatura maxima
a— Bacau 14°C a— Baia Mare 15°C a— Brasov 13°C a— Buzau 16°C a— Cluj-Napoca 14°C a— Constanta 15°C a— Craiova 15°C a— Deva 16°C a— Galati 15°C a— Iasi 15°C a— Miercurea-Ciuc 10°C a— Oradea 17°C a— Pitesti 14°C a— Sibiu 14°C a— Suceava 13°C a— Targu-Mures 15°C a— Timisoara 19°C


La muntea— Azi (sambata): Cerul va fi variabil, cu innorari in Occidentali si in vestul Meridionalilor, unde izolat noaptea va ploua slab. Local dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni
se va produce ceata.

a— Maine (duminica): Cerul va fi variabil, cu unele innorari in Carpatii Occidentali si in Meridionali, unde seara si noaptea, local va ploua slab.

a— Poimaine (luni): Cerul va fi mai mult noros. Mai ales ziua, pe arii extinse, va ploua, iar trecator la altitudini mari si sub forma de lapovita si ninsoare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.