Trei jandarmi au fost raniti ieri, in cartierul Rahova din Capitala, de un bucurestean care urma sa fie evacuat silit din cauza restantelor la intretinere. Potrivit sergentului major Iulian Ursu, de la Departamentul relatii publice al Jandarmeriei
Trei jandarmi au fost raniti ieri, in cartierul Rahova din Capitala, de un bucurestean care urma sa fie evacuat silit din cauza restantelor la intretinere. Potrivit sergentului major Iulian Ursu, de la Departamentul relatii publice al Jandarmeriei Bucuresti, incidentul a avut loc in jurul orei 12.30, pe strada Caporal Ilinca, cei trei jandarmi participand, alaturi de un executor judecatoresc, la evacuarea unui restantier la intretinere, pe numele caruia exista o hotarare judecatoreasca in acest sens.
"Un echipaj din cadrul Jandarmeriei Bucuresti a participat la o misiune pentru punerea in aplicare a hotararii judecatoresti de evacuare a numitului M. Gheorghe, care ocupa ilegal o locuinta in blocul nr. 14. Ajunsi la fata locului, sus-numitul a refuzat sa permita accesul executorului judecatoresc, iar ca urmare a mai multor somatii, vizibil enervat, acesta a iesit din locuinta, inarmat cu un cutit si un satar, atacandu-l si punandu-i viata in pericol. Jandarmii au intervenit conform legii, pe timpul imobilizarii agresorului trei dintre acestia fiind raniti in zona mainilor", se arata intr-un comunicat al Jandarmeriei. Cei trei au fost transportati la Spitalul de Urgenta Universitar Bucuresti, doi dintre ei avand nevoie de copci si de vaccin antitetanos. Agresorului i-au fost intocmite actele premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj si tentativa de omor, si impreuna cu actele de constatare a fost predat Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti, pentru continuarea cercetarilor, incadrarea penala a faptei si pedepsire.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.