Se poarta disparitiile fostilor mari campioni ai Romå-niei! La putin timp dupa ce lumea sportului a dat-o disparuta pe dubla campioana olimpica de la Sydney, Diana Mocanu, o alta mare sportiva, medaliata cu aur la Olimpiada de la Tokyo, in 196
Se poarta disparitiile fostilor mari campioni ai Romå-niei! La putin timp dupa ce lumea sportului a dat-o disparuta pe dubla campioana olimpica de la Sydney, Diana Mocanu, o alta mare sportiva, medaliata cu aur la Olimpiada de la Tokyo, in 1964, Mihaela Penes, este de negasit. Dupa trei luni in care nimeni nu a stiut nimic de ea, Mihaela Penes a fost descoperita, ieri, de „Gardianul“.

Gurile rele sustin ca aceasta s-ar fi calugarit la o manastire din nordul Moldovei. Fosta mare sportiva afirma insa ca “disparitia” sa se datoreaza faptului ca este foarte suparata pe tot ceea ce se intampla in momentul de fata in sportul romanesc.

Data disparuta de acum trei luni
Zilele trecute, Diana Mocanu a fost descoperita in urma unui articol aparut in ziarul nostru. Acum, o alta mare sportiva, Mihaela Penes, nu a mai fost de gasit in aceasta toamna. Prietenii si oamenii de sport au incercat sa o contacteze, fara succes, timp de cateva luni. Ultima oara, Penes a fost membra a COSR, insa dupa ce a iesit la pensie s-a departat usor, usor de lumea sportului. “Nimeni nu mai stie nimic despre ea. De cateva luni, nu a mai aparut in public. Era foarte marcata de ceea ce se intamplase cu sotul ei, nu a mai vrut sa stea de vorba cu nimeni. Era trista si nu a mai vrut sa dea detalii nimanui”, ne-a declarat, ieri, una dintre prietenele sale, Iolanda Balas Sotter. La randul sau, o alta mare personalitate din lumea atletismului, Nicolae Marasescu, era destul de marcat de ceea ce i se intampla in acest moment medaliatei cu aur la aruncarea sulitei de la JO de la Tokyo. “Este pacat ca o personalitate precum cea a Mihaelei Penes sufera in acest moment o deteriorare a imaginii. Este o drama pe care vrea sa si-o traiasca singura. Sper sa nu i se fi intamplat nimic rau si o asteptam sa se intoarca in familia atletismului”, ne-a declarat Nicolae Marasescu. Nici prietenii apropiati ai fostei campioane nu stiau prea multe detalii despre Mihaela Penes.

Renta viagera i-o ridica altcineva
Foarte multe voci sustin ca fosta atleta ar fi suferit un soc cumplit dupa moartea sotului ei. “Ne-a vorbit de multe ori despre drama pe care o traia. De multe ori aveam impresia ca fabuleaza. Avea un cult extraordinar pentru Lia Manoliu, cea mai buna prietena a sa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.