Ion Cristoiu va scrie si in revista Q Magazine, condusa de Floriana Jucan. Analistul debuteaza incepand cu numarul care apare pe piata luni, 29 octombrie, cu rubrica "Lumea prin care trec" - un jurnal filozofic prin care Ion Cristoiu gandeste lumea
Ion Cristoiu va scrie si in revista Q Magazine, condusa de Floriana Jucan. Analistul debuteaza incepand cu numarul care apare pe piata luni, 29 octombrie, cu rubrica "Lumea prin care trec" - un jurnal filozofic prin care Ion Cristoiu gandeste lumea prin care trece.

"Unul dintre cele mai interesante lucruri spuse despre mine de-a lungul timpului ii apartine regretatului Niculae Stoian. Redactor-sef la Viata Studenteasca, el e cel care m-a descoperit, in 1968, pe vremea cand eram student la filozofie, la Cluj. El mi-a zis: «Esti ca o betoniera, din cele care se invart gonind pe sosele», metaforizand mania mea de a descoperi in tot ce intalneam in jur semnificatii moral-filozofice generale", marturiseste Ion Cristoiu.

La randul sau, Floriana Jucan ne-a declarat ca este cea mai mare realizare de pana acum a revistei, din punct de vedere editorial, prin aducerea in colectivul redactional a maestrului. "Eu am avut doi sefi: pe Ion Cristoiu si pe Sorin Rosca Stanescu. De la primul am invatat sa fac presa, de la celalalt am invatat sa fac bani!", spune zambind Floriana Jucan, cea care a reusit sa impuna pe piata media o revista generalista, un produs sofisticat si de tinuta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.