Anchetatorii au mai descoperit un sac cu haine si o lopata in padure. Un individ inarmat a patruns joi in sediul Parchetului de pe linga Tribunalul Brasov. Motivind ca detine noi date despre cazul avocatei disparute, dar si pentru ca institutia a organizat ĄZiua portilor deschise", persoana a trecut cu usurinta de gardianul de la intrare. Ajuns la usa purtatorului de cuvint al Parchetului, noul venit a trezit suspiciunile procurorului Ramona Diaconescu, din cauza comportamentului ciudat.

In urma unui control corporal, gardianul alertat de Diaconescu a descoperit un pistol cu gaze. Desi barbatul, in virsta de 50 de ani, detinea autorizatie pentru portul armei neletale, acesta a fost sanctionat pentru ca a intrat cu pistolul intr-o institutie publica. Evacuat de jandarmi, detinatorul armei a sustinut cu tarie ca Elodia Ghinescu a fost omorita in imediata apropiere a Bisericii Negre, iar corpul sau se afla intr-un loc numai de el stiut. Procurorii au demarat cercetarile privind starea de sanatate a asa-zisului atentator.

Tot in cursul zilei de joi, jandarmii care participa la cautarile presupusului cadavru al Elodiei Ghinescu au gasit un al doilea sac cu haine. Acesta se afla la circa 15 kilometri de Risnov, pe DN 73, care leaga orasul de Poiana Brasov, la aproximativ cinci metri de sosea, in apropierea cabanei Cerbul. Linga sac, jandarmii au mai gasit o lopata cu coada rupta. Obiectele gasite au fost trimise la laborator pentru analize.

In acelasi timp, specialistii care au analizat sacul gasit in padure in urma cu doua saptamini, alaturi de uniforma de politist si fotografii cu Elodia Ghinescu, au ajuns la concluzia ca obiectul are acelasi profil chimic cu sacii depistati in portbagajul sotului Elodiei Ghinescu, politistul Cristian Cioaca, principalul suspect in acest caz.