COMUNICATUL SAPTAMANII
Romanul e priceput la doua chestii: fotbal si politica. Toata lumea stie de ce Hagi a plecat de la Steaua sau cum de Tariceanu mai e prim-ministru. Romanul mai e si poet! Fiind stra-stra-stra-ultranepoti ai lui Eminescu, c
COMUNICATUL SAPTAMANII
Romanul e priceput la doua chestii: fotbal si politica. Toata lumea stie de ce Hagi a plecat de la Steaua sau cum de Tariceanu mai e prim-ministru. Romanul mai e si poet! Fiind stra-stra-stra-ultranepoti ai lui Eminescu, cu totii am scris 4 versuri si am zis ca am facut o poezie inchinata colegei de banca din clasa a 5-a. Concetatenii care merg la munca in Spania spun ca se pricep la toate: "Senor sunt bonos ca electricianos, soferos I profesoro de japoneza!". Pai, si daca ne pricepem la toate, de ce nu ne-am inchipui ca ne pricepem si laa€¦ Elena Basescu! Fac asta chiar acum si imi imaginez cum ar decurge o zi din viata ei. Fara pretentia de a fi exact. Chiar precizez ca urmatoarele nu au nici o legatura cu realitatea si ca si acest articol semnat Ca$$a Loco trebuie tratat ca un pamflet.

08:45 Draga jurnalule! Azi incepe inca o zi din viata in care o sa traiesc BINE. E ora 8:47 si baiatul ala simpatic de la SPP a intarziat. Daca nici azi nu ma baga in seama, o sa ii spun lu´ tata si jar mananca! Trebuie sa ajung la conferinta tinerilor pedisti din Vanju Mare, DN 1 e blocat de la 6 dimineata pentru mine si el intarzie! Ce nesimtit!

09:00 Jurnalule! Acum o sa mananc bine. Am niste carnati de la nenea Remes, colectia iarna 2007 care pica numai bine pe stomacul gol. Bine ca ne-am mutat la Bucuresti si nu mai stam la Constanta, ca ma saturasem de meniul lua€™ tati: Nici o masa fara peste! A venit si SPP-istul si pornim. Sa iau masina mea, sa mergem cu BMW-ua€™ de la Presedintie sau eu stiu? Poate de data asta o sa aleg ceva mai sport, un cabrio-ceva.

12:37 Mai jurnalule, mai pasaroiule, fii atent! Ma suna Botezatu, ma suna Oianu, tot felul de creatori de moda si ma doreste, frate! Nu stiu ce sa mai fac!! Nu mai au alta mireasa, alt lider de podium, alta supermanechina sau ce naiba?! Adica ok, imi dau si bani, ma platesc de 4 ori mai bine ca orice pepushe, toate fetele alea se stramba la mine, ma barfesc (chestiile astea chiar nu le inteleg) insa m-am saturat! E evident ca sunt cea mai buna, doar sunt fiica lui tata, dar pe altcineva nu gasesc! Patetic sau ce o fi. Sper ca nu are legatura cu pateul, ca mi se face pofta!

14:72 Ma lasa nervii, jurnalulee! Uite si ceasul ce ora arata! Nu mai inteleg nimic. Au venit niste tineri pedisti aici insotiti de nenea Stolo si au zis ca viitorul acestei tari sunt eu, ca o sa ma propuna sa devin deputat si apoi, in timp scurt dupa ce tata termina cele 3, 4 sau 7 mandate legale, o sa devin presedinte al Romaniei! Prima femeie presedinte! Atunci sa vezi cate cosmetice imi iau!

15:33 Traiesc eu bine, dar sedintele astea sunt extrem de plictisitoare. Iar pe telefon imi apare Missed Call. Cine naiba e obsedatul asta care ma tot suna?!

17:00 Pateu...

18:55 Jurnalule, te sparg! Nu ma intereseaza! Cineva sa ma duca la Bucuresti cu elicopterul ca pe drumurile astea nu mai merg eu trei ore! Si nici macar nu au aici pateu! Parca vazusem in Rompetrol! Daa€™ de la Patriciu nu iau nici sa mor! Si trebuie sa si ajung la prezentare! Deci chiar nu mai rezist! Ce viata am!!

22:15 Foarte tare, jurnalule! Am ajuns la timp, am prezentat rochiile astea chiar foarte bine. Lumea ma aplauda, ma iubeste si chiar ma doreste. Sunt cea mai buna si tot ceea ce fac e meritul meu. Exclusiv. Hai ca merg in club. Te poopic, jurnalutule!

04:59 Soooomn! Maine o iau de la capat!

05:00 Pateu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.