Presedintele Traian Basescu a aparut la lansarea campaniei PSD pentru alegerile europarlamentare, desi initial purtatorul sau de cuvant anuntase ca agenda nu-i permite sa dea curs invitatiei. Seful statului a intrat in sala in care se desfasura cerem
Presedintele Traian Basescu a aparut la lansarea campaniei PSD pentru alegerile europarlamentare, desi initial purtatorul sau de cuvant anuntase ca agenda nu-i permite sa dea curs invitatiei. Seful statului a intrat in sala in care se desfasura ceremonia de lansare a campaniei PSD pentru P.E. in timpul discursului presedintelui Mircea Geoana, a traversat sala, asezandu-se in prezidiu, pe scaunul ce-i fusese rezervat (singurul neocupat).


DERUTA. Sosirea lui Basescu a fost un moment de deruta, sala nestiind cum sa reactioneze la sosirea sefului statului. In discursul sau, Geoana tocmai facuse referire la faptul ca Traian Basescu nu a onorat invitatia PSD si il acuzase pe Basescu de faptul ca, inainte de anuntul facut in privinta convocarii referendumului, facuse un clip electoral pentru campania privind votul uninominal. Dupa venirea lui Basescu, Geoana nu a mai facut referiri negative directe la adresa sefului statului.


MINERIADA. La finele unui discurs de 20 de minute, in care pur si simplu s-a jucat cu sala plina cu afirmatii de genul "PSD este partenerul meu la referendum", Traian Basescu a declarat stupefiant, de fata cu Ion Iliescu, ca in '90 in acel loc se multumea minerilor, in timp ce acum se discuta despre alegeri europene.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.