Gheorghe Tadici, antrenorul echipei Oltchim Ramnicu-Valcea, a declarat ieri ca isi doreste o victorie concludenta in meciul de debut in Liga Campionilor, cu Viborg. "Adversara noastra este o selectionata multinationala, cu patru internationale daneze
Gheorghe Tadici, antrenorul echipei Oltchim Ramnicu-Valcea, a declarat ieri ca isi doreste o victorie concludenta in meciul de debut in Liga Campionilor, cu Viborg. "Adversara noastra este o selectionata multinationala, cu patru internationale daneze, trei germance, trei norvegience si o sarboai­ca. Pentru noi, important va fi jocul colectiv, viteza de joc si reactia handbalistelor la ceea ce am pregatit din punct de vedere tactic. Imi doresc victoria, m-ar bucura sa fie una clara, la peste trei goluri. Daca vom pierde, va deveni important meciul urmator, de la Budapesta, principala contracandidata la calificarea in sferturi", a declarat Tadici. Partida dintre Oltchim si Viborg este programata duminica, la Ramnicu-Valcea, si va fi transmisa de Sport.ro de la ora 16:50. Campioana Romaniei face parte din Grupa D, alaturi de Viborg (Danemarca), Ferencvaros (Ungaria) si Buducnost (Muntenegru).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.