Revista pentru barbati, AskMen, a realizat topul celor mai sexy barbati din 2007, Top 49 Men 2007. Componenta topului a fost stabilita de cititori, care au fost rugati sa raspunda la intrebarea: Care personalitati celebre merita sa fie intruchiparea
Revista pentru barbati, AskMen, a realizat topul celor mai sexy barbati din 2007, Top 49 Men 2007. Componenta topului a fost stabilita de cititori, care au fost rugati sa raspunda la intrebarea: Care personalitati celebre merita sa fie intruchiparea barbatului adevarat?, informeaza factnews.ru. APRECIATI. Redactorul sef al AskMen, James Bassil, spune: "Top40 Men, ne permite sa privim in mintea cititorilor nostri pentru a vedea care persoane nu le sunt indiferente". Anul aceasta, cel mai tare barbat este considerat David Beckham, urmat de Matt Damon si Timbaland. In primii cinci au mai intrat Roger Federeer si cantaretul Justin Timberlake. Topul primilor zece barbati cuprinde personaje din lumea filmului, sportului si business-ului: Daniel Craig(6), directorul Apple Steve Jobs (7), George Clooney (care anul trecut a fost pe pimul loc in top) , Lewis Hamillton(9) si Christian Bale(10). Brad Pitt nu a intrat in acest to, el ocupand locul 11. Leonardo DiCaprio s-a clasat pe 22, iar printul Harry a fost plasat pe locul 23. Sotul Evei Longoria, Tony Parker, a prins locul 42 iar Gerard Butler - regele Leonid din filmul "300" - incheie topul.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.