Pasarea a invatat sa imite latratul unui caine, dar si sunetele produse de alarma de la masina. Neobisnuita cioara este foarte utila. Atunci cand incepe sa latre, alunga toti cainii stransi la tomberoanele de gunoi, informeaza topnews.ru. CIUDAT
Pasarea a invatat sa imite latratul unui caine, dar si sunetele produse de alarma de la masina. Neobisnuita cioara este foarte utila. Atunci cand incepe sa latre, alunga toti cainii stransi la tomberoanele de gunoi, informeaza topnews.ru. CIUDATA. In Petrozavodsk a fost descoperita o cioara care stie sa latre si sa imite alarma de la masini. Cioara a invatat sa alunge inclusiv canii. Sunetul produs de alarma automobilelor reprezinta distractia pe care o apreciaza cel mai mult. Se aseaza pe automobile, in parcare, si incepe sa imite sunetulprodus de declansarea alarmei, exasperand proprietarii maainilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.