Astazi se inaugureaza cea mai mare galerie comerciala din Targu Mures, parte a parcului comercial European Retail Park Targu Mures, investitia totala in acesta din urma ridicindu-se la 60 milioane euro. Pe o suprafata de 18.000 mp, Promenada Mall gaz
Astazi se inaugureaza cea mai mare galerie comerciala din Targu Mures, parte a parcului comercial European Retail Park Targu Mures, investitia totala in acesta din urma ridicindu-se la 60 milioane euro. Pe o suprafata de 18.000 mp, Promenada Mall gazduieste 90 de magazine, o zona de restaurante si cafenele, un cazino, un cinema multiplex si, nu in ultimul rand, filialele a doua banci de serviciile carora pot beneficia consumatorii. Printre marcile prezente se afla Spider, Steilmann, Kenvelo, Deichman, Leonardo, Bata, Otter, Puma, Hervis Sport, Orsay, Jolidon, Miniblu, Alpha Bank, Banca Transilvania. De managementul intregului centru se va ocupa si dupa deschidere Cushman & Wakefield Activ Consulting. European Retail Park Targu Mures este deschis la numai un an de la inaugurarea celui mai mare parc de retail din Transilvania - European Park Sibiu - si se intinde pe o suprafata de 140.000 mp, suprafata totala construita a parcului fiind de 70.000 mp in care pot fi parcate 1.500 de autoturisme. Companie infiintata in anul 2004 de catre Steven Vandenbossche, Handrik Danneens si Carl Decoopmann, Bel Rom Real Estate intentioneaza sa deschida parcuri comerciale similare in mai multe orase romanesti, printre care Bacau, Braila, Deva si Focsani. Valoarea totala estimata a investitiilor se ridica la aproximativ 500 milioane de euro. "Odata cu integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, oportunitatile de afaceri au crescut exponential, tot mai multe companii multinationale exprimandu-si interesul de a actiona in acest spatiu. Compania Bel Rom Real Estate, aflata la a doua investitie majora in Romania, nu poate decat sa se bucure ca a intuit din timp potentialul pietei romanesti", a declarat Carl Decoopman, oficial Bel Rom Real Estate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.