Reteaua germana de magazine de tip discount Plus a deschis miercuri in localitatea Brad cel de-al 47- lea magazin de tip discount din reteaua sa. In urma unei investitii de 1,5 milioane euro, magazinul dispune de o suprafata de 840 mp arie de vanzare
Reteaua germana de magazine de tip discount Plus a deschis miercuri in localitatea Brad cel de-al 47- lea magazin de tip discount din reteaua sa. In urma unei investitii de 1,5 milioane euro, magazinul dispune de o suprafata de 840 mp arie de vanzare, alaturi de 210 mp spatii aferente, oferind spre vanzare o gama de 1.500 de produse.
"Magazinul Plus de la Brad este cea de-a patra deschidere din judetul Hunedoara, urmand ca pana la sfarsitul lui 2007 sa mai lansam si alte magazine, majoritatea in orase noi din Romania". a declarat Uwe Klostermann, director general Plus Discount Romania. Prezenta retelei Plus la Brad se inscrie in programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 20.000 de locuitori.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.