Juriul unui tribunal de la Moscova l-a gasit vinovat pe Alexander Pichusin, supranumit "criminalul sahist", de uciderea a 48 de persoane, iar in zilele urmatoare este de asteptat si sentinta judecatorului. In ciuda faptului ca nu a contestat munca pr
Juriul unui tribunal de la Moscova l-a gasit vinovat pe Alexander Pichusin, supranumit "criminalul sahist", de uciderea a 48 de persoane, iar in zilele urmatoare este de asteptat si sentinta judecatorului. In ciuda faptului ca nu a contestat munca procurorilor, juratilor le-a luat patru ore pentru a stabili verdictul. Fostul muncitor dintr-un supermarket, in varsta de doar 33 de ani, nu a negat niciodata acuzatiile. Mai mult, el pretinde ca ar fi ucis aproximativ 60 de persoane. Daca cifrele avansate de Pichusin ar fi corecte, el ar fi cel mai prolific criminal in serie din istoria Rusiei.   SAHISTUL. Presa rusa l-a numit pe Pichusin "criminalul sahist", deoarece acesta ar fi dorit sa ucida in total 64 de persoane, un numar egal cu patratelele de pe o tabla de sah. El sustine ca le cunostea pe cele mai multe persoane pe care le-a omorat si ca scopul sau real ar fi fost acela de a le colecta spiritele. "Nu am simtit nici o emotie cand le-am luat viata", a declarat in repetate randuri "sahistul". Cele mai multe victime au fost ucise fie prin strangulare, fie prin lovirea capului cu un ciocan. Pichusin a stat la proces intr-o cusca din sticla amintind de celebrul personaj Hannibal Lecter.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.