Comedianul Steve Martin calca pe urmele altor staruri, precum Madonna sau Jamie Lee Curtis, si s-a apucat sa scrie carti pentru copii, prima sa astfel de creatie fiind realizata in colaborare cu desenatorul Roz Chast si tiparita sub titlul "T

Comedianul Steve Martin calca pe urmele altor staruri, precum Madonna sau Jamie Lee Curtis, si s-a apucat sa scrie carti pentru copii, prima sa astfel de creatie fiind realizata in colaborare cu desenatorul Roz Chast si tiparita sub titlul "The Alphabet From A To Y With Bonus Letter Z!" (Alfabetul de la A la Y cu un bonus litera Z!), informeaza Associated Press, receptionata de Rompres. Aceasta carte a fost lansata marti in librariile americane. Volumul ilustrat de Roz Chast cuprinde cateva versuri amuzante pentru fiecare litera a alfabetului, scrise de Steve Martin. "Nu sunt sigur de ce am scris aceasta carte. Nu stiu de unde mi-a venit ideea cu alfabetul. Tot ce mi-am propus a fost sa scriu cateva rime nostime pentru copii, pe care sa le ilustreze Roz", a declarat celebrul comedian.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.