Optimismul zgomotos al lui Gigi Becali si al celorlalti conducatori stelisti dinaintea meciului cu Sevilla s-a sfaramat rapid aseara, fiindca, dupa numai 17 minute de joc, spaniolii conduceau deja cu 2-0, iar desfasurarea primei reprize a lasat sa se
Optimismul zgomotos al lui Gigi Becali si al celorlalti conducatori stelisti dinaintea meciului cu Sevilla s-a sfaramat rapid aseara, fiindca, dupa numai 17 minute de joc, spaniolii conduceau deja cu 2-0, iar desfasurarea primei reprize a lasat sa se vada o echipa gazda miloasa, care, daca ar fi fortat un pic, ar mai fi putut inscrie de cateva ori. Steaua a mai salvat oarecum impresia in partea a doua, cand a punctat prin cel mai huiduit jucator al ei de catre proprii suporteri, Ovidiu Petre, dar atat, iar drumul sau pare se opreste aici in Liga Campionilor, pentru ca este greu de crezut ca va lua toate punctele ramase in joc, iar Sevilla nu va mai castiga nimic. Finalul a fost tensionat, dar doar pentru ca spaniolii s-au precipitat, s-au temut un pic ca ar putea fi egalati, dar n-ar fi fost corect fata de cum s-a jucat partida.
Steaua a inceput cu mult curaj la Sevilla, primele minute apartinandu-i categoric, insa a fost de ajuns o prima iesire din defensiva a spaniolilor, iar Capel, un pusti de 19 ani care s-a distrat teribil cu Petre Marin, a centrat ca la carte pentru Kanoute si tabela s-a modificat. Ros-albastrii au acuzat socul primirii acestui gol si n-au mai legat nimic, iar Sevilla a profitat si si-a dublat avantajul, dupa o reusita a lui Luis Fabiano, scos din ofsaid de Emeghara. Pedrazzini a sesizat ca Petre Marin, fundas distrus psihic de Gigi Becali dupa meciul cu Arsenal, cand a fost pus nemeritat la zid, evident in public., este in mare dificultate in fata rapidului Capel, asa ca si-a inversat aparatorii laterali, fapt care a dus la linistirea tanarului si incisivului Capel. Antrenorul Stelei a facut o miscare extrem de curajoasa la pauza, nu se stie inca daca i-a trecut lui prin cap sau i-a venit vreun mesaj de la loja, lasandu-l pe Dica la vestiare, ceea ce, anul trecut, era de neconceput. Steaua a jucat la fel de lent si de previzibil si in partea a doua, dar marile ocazii ale Sevillei si golul lui Petre au relansat meciul, facandu-l oarecum mai palpitant in final. Ros-albastrii n-au avut forta sa mai puna in pericol poarta lui Palop, chiar daca au incercat, au adus mai multi oameni in fata, marile sanse au fost tot ale gazdelor, care insa n-au reusit lovitura decisiva. S-a terminat 2-1, rezultat care nu este conform cu realitatea de pe teren si devine tot mai clar ca Arsenal, care a spulberat cu 7-0 pe Slavia Praga, egaland recordul al lui Juventus in Liga Campionilor, si Sevilla, vor merge mai departe din aceasta grupa, romanii si cehii urmand sa se bata pentru locul trei, care duce in primavara Cupei UEFA.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.