Numai in ultimele saptamani au avut loc mai multe scandaluri in care s-au folosit si arme de foc. Astfel, sefii Politiei craiovene si cei ai IPJ Dolj au primit un ultimatum pentru a rezolva problemele. Prefectul de Dolj, Silviu Dumitru, a declarat ca
Numai in ultimele saptamani au avut loc mai multe scandaluri in care s-au folosit si arme de foc. Astfel, sefii Politiei craiovene si cei ai IPJ Dolj au primit un ultimatum pentru a rezolva problemele. Prefectul de Dolj, Silviu Dumitru, a declarat ca sefii Politiei au ragaz cateva zile pentru a rezolva problema scandalurilor de pe strazile din municipiul Craiova. Prefectul a mai spus ca va avea o discutie cu ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, privind situatia sefilor din IPJ Dolj, in conditiile in care nu mai exista siguranta pe strazile Craiovei. "Craiovenii nu mai sunt in siguranta. Miercuri, voi cere sa vorbesc cu ministrul David sa vedem daca sefii politiei sunt vinovati. Daca va fi necesar, voi cere schimbarea din functie a sefilor Politiei", a spus prefectul, citat de Mediafax. Acesta a mai declarat ca a avut o intrevedere cu sefii Inspectoratului de Politie al judetului pe tema scandalurilor inregistrate in ultimele luni in Craiova. "Este o situatie foarte complicata. In toate aceste scandaluri este vorba despre reglare de conturi", a mai declarat Silviu Dumitru. El le-a dat "ragaz" cateva zile sa gaseasca criminalul in cazul tanarului de 30 de ani transat si aruncat sub doua poduri din Caras-Severin si pentru cele sapte scandaluri in care au fost implicati tineri care au folosit arme de foc. Presedintele Consiliului Judetean Dolj i-a cerut demisia sefului IPJ Dolj, comisarul-sef Georgel Enescu, pentru scandalurile petrecute in ultimele luni in Craiova si in care s-au folosit arme de foc.
Comandatul IPJ Dolj a declarat ca decizia plecarii sale de la conducerea institutiei va apartine superiorilor sai. "Ma voi consulta cu superiorii mei si sa vedem daca ce s-a intamplat e din vina mea sau nu. Noi am intocmit dosare penale, le-am inaintat la Parchet, ba unele au ajuns si la instanta. S-au facut arestari, dar instanta a decis pe unele sa le judece cu inculpatii in stare de libertate", a afirmat Enescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.