Pilotul care s-a parasutat nu a putut fi recuperat. El a fost prins si a trecut din mainile unei grupari extremiste in alte maini, pana ce i s-au pierdut urmele. Recompensa de 10 milioane de dolari pentru indicii privind actuala sa locatie nu a dat r
Pilotul care s-a parasutat nu a putut fi recuperat. El a fost prins si a trecut din mainile unei grupari extremiste in alte maini, pana ce i s-au pierdut urmele. Recompensa de 10 milioane de dolari pentru indicii privind actuala sa locatie nu a dat rezultate. Fortele de securitate israeliene au rapit cativa seici si sefi ai organizatiilor islamice din Liban sperand sa-i foloseasca intr-un eventual schimb de prizonieri, dar aceste actiuni violente au fost inutile. Numerosi sefi de state, inclusiv Clinton, Gorbaciov, regina Angliei, Mubarak si Ceausescu s-au implicat de-a lungul vremii, dar enigma a persistat. Toate indiciile aratau ca Ron Arad a fost transferat la Teheran, dar Ahmadinejad a negat in mod categoric. Nici promisiunea israeliano-americana de deblocare a uriaselor conturi ale Sahului Iranului, inchise in bancile americane, nu a schimbat declaratiile lui Ahmadinejad. Lovitura de teatru a avut loc ieri: "Hezbollah" a transmis ieri sotiei pilotului o scrisoare de la acesta. Ron Arad traieste!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.