Trei dintre aceste companii au fost recunoscute pentru dezvoltarea rapida, iar a patra pentru potentialul de dezvoltare.
Cea mai bine cotata dintre dintre cele patru companii bulgare a fost Universal K, dezvoltator si distribuitor de produse IT
Trei dintre aceste companii au fost recunoscute pentru dezvoltarea rapida, iar a patra pentru potentialul de dezvoltare.
Cea mai bine cotata dintre dintre cele patru companii bulgare a fost Universal K, dezvoltator si distribuitor de produse IT si de telecomunicatii. Compania a inregistrat o crestere de aproape 30 de ori in ultimii cinci ani.
Compania ITCE, furnizor de servicii IT, solutii tehnice si consultanta de management s-a clasat pe locul 37 in topul realizat de Deloitte cu o crestere a veniturilor de 233% pe o perioada de cinci ani, iar e-card.bg, furnizor de solutii interactive s-a clasat pe locul 45 cu o crestere de 162%.
Toate companiile din clasament au o activitate de cel putin cinci ani si venituri anuale de cel putin 50.000 euro. Companiile cu mai putin de cinci ani pe piata si venituri sub 50.000 euro, dar cu o rata mare de dezvoltare concureaza pentru categoria companiilor cu potential. In aceasta categorie intra compania Telerik situata pe locul trei cu o crestere a veniturilor de 998%.
Deloitte Touche Tohmatsu este una din cele mai mari patru companii multinationale de servicii profesionale (intre care se numara si PricewaterhouseCoopers, KPMG si Ernst&Young). Deloitte ofera servicii de audit, consultanta financiara, fiscala, juridica, managementul afacerii, tranzactii, in resurse umane si riscul intreprinderii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.