Viceprimarul din capitala indiana New Delhi a murit dupa ce a fost atacat de mai multe maimute salbatice in propria locuinta. Animalele au navalit asupra sa pe cind se afla pe terasa, iar barbatul a cazut peste o balustrada si s-a ranit grav la cap.
Viceprimarul din capitala indiana New Delhi a murit dupa ce a fost atacat de mai multe maimute salbatice in propria locuinta. Animalele au navalit asupra sa pe cind se afla pe terasa, iar barbatul a cazut peste o balustrada si s-a ranit grav la cap. El a fost transportat de urgenta la spital, dar medicii nu l-au mai putut salva. Victima, pe nume S.S. Bajwa, avea 52 de ani. Autoritatile indiene se chinuiesc de ceva timp sa tina sub control cetele de maimute salbatice care au luat cu asalt mai multe orase. In New Delhi, animalele au patruns in cladiri guvernamentale, temple si chiar scoli si au devastat totul in calea lor. Oficialii au incercat sa trimita maimute dresate care sa atace si sa alunge animalele salbatice, dar solutia nu a dat rezultate. (I.M.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.