Vesti bune pentru Mircea Lucescu, antrenorul care a reusit sa ii urce pe "minerii" lui Rinat Ahmetov pe primul loc in Grupa D a Ligii Campionilor. Pericolul nr. 1 al "diavolilor" milanezi pregatiti de Carlo Ancelotti, mijlocasul brazilian Kaka, s-ar
Vesti bune pentru Mircea Lucescu, antrenorul care a reusit sa ii urce pe "minerii" lui Rinat Ahmetov pe primul loc in Grupa D a Ligii Campionilor. Pericolul nr. 1 al "diavolilor" milanezi pregatiti de Carlo Ancelotti, mijlocasul brazilian Kaka, s-ar putea sa ramana pe banca de rezerve in partida programata maine pe "San Siro"!    "In acest moment, Kaka este un mare semn de intrebare. De la venirea sa din Brazilia, dupa meciurile disputate pentru Selecao, este indisponibil din cauza unei probleme la genunchi. Mai este o zi pana la meciul cu Sahtior Donetsk si vom vedea daca reusim sa il recuperam", a declarat Ancelotti, un tehnician deloc fericit inaintea meciului de maine, si asta pentru ca nu va putea conta nici pe serviciile portarului Dida (suspendat) sau pe cele ale fundasului stanga Marek Jankulovski (accidentat).
In actuala editie a Champions League, AC Milan, nimeni alta decat detinatoarea trofeului, si-a trecut in cont o victorie (2-1 cu Benfica Lisabona) si o infrangere (1-2 cu Celtic Glasgow), in vreme ce elevii lui Mircea Lucescu au castigat cele 6 puncte puse in joc, ocupand prima pozitie in clasamentul grupei, urmati de Celtic Glasgow (3 pct.), Milan (3 pct.) si Benfica (0 pct.).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.