Marcel Iures, Florin Piersic Jr., Andi Vasluianu, Alexandra Pirici, Adriana Titieni si Cristi Iacob vor participa astazi la proiectia de gala a  filmului Tinerete fara tinerete/ Youth Without Youth. La evenimentul  de la CinemaPro este aste
Marcel Iures, Florin Piersic Jr., Andi Vasluianu, Alexandra Pirici, Adriana Titieni si Cristi Iacob vor participa astazi la proiectia de gala a filmului Tinerete fara tinerete/ Youth Without Youth. La evenimentul de la CinemaPro este asteptat si marele regizor Francis Ford Coppola. Creatorul faimoasei trilogii Nasul/ The Godfather, al filmului cult Apocalypse Now si al celebrei pelicule Dracula, va fi insotit de sotia si fiul sau.
Cu o echipa formata in mare parte din romani, filmul Tinerete fara tinerete/ Youth without youth are la baza nuvela omonima a lui Mircea Eliade. Deopotriva producator, scenarist si regizor, Coppola i-a ales pentru rolurile principale pe Tim Roth (Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Rob Roy), Alexandra Maria Lara (Downfall, The Tunnel), Bruno Ganz (Downfall, The American Friend, Nosferatu), Marcel Iures (Vis de ianuarie, Amen, Peacemaker, Hart's War, Mission: Impossible, Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles), precum si pe Sasa (Alexandra) Pirici, in rolul sau de debut intr-un lungmetraj. ''Am fost incantat sa descopar in nuvela lui Eliade conceptele-cheie pe care vreau sa le inteleg mai bine: timpul, constiinta si fundamentul fantastic al realitatii. Pentru mine acest film inseamna de fapt o intoarcere la idealurile cinematografice pe care le aveam pe cand eram student”, marturiseste Coppola. Productia Tinerete fara tinerete va fi lansata in Romania de catre MediaPro Distribution, la inceputul anului 2008.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.