O minge, doua formatii echipate corespunzator, un arbitru dotat cu fluier, numai terenul este rupt parca din alt film decit la un meci de CM de fotbal. In locul gazonului tuns milimetric, terenul este plin de praf si pietre, tribunele c


O minge, doua formatii echipate corespunzator, un arbitru dotat cu fluier, numai terenul este rupt parca din alt film decit la un meci de CM de fotbal. In locul gazonului tuns milimetric, terenul este plin de praf si pietre, tribunele cu spectatori nu exista, iar portile nu apar in cadru din cauza unui zid urias. Misterul se lamureste la o lovitura libera executat magistral. Balonul sarutat parinteste ia suficienta altitudine pentru a trece de zid, iar jucatorii asculta emotionati cu urechea lipita de blocurile de beton rezultatul sutului. Urale, confetti si multa pace. Unde se desfasoara ineditul meci de la CM 2018, puteti vedea din imaginile urmatoare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.