CFR Cluj isi confirma statutul de candidata serioasa la titlu, dupa ce a trecut duminica seara de un rival incomod, Unirea Urziceni. Gazdele au dominat destul de categoric partida si, la final, au sarbatorit prima victorie in fata unui adversar ca
CFR Cluj isi confirma statutul de candidata serioasa la titlu, dupa ce a trecut duminica seara de un rival incomod, Unirea Urziceni. Gazdele au dominat destul de categoric partida si, la final, au sarbatorit prima victorie in fata unui adversar care ii sufla in coasta in clasament, dupa ce remizasera cu Poli Timisoara, Steaua si Dinamo. Clujenii promit sa nu se opreasca aici, chiar daca etapa viitoare vor juca in deplasare cu cealalta echipa neinvinsa a campionatului, Rapid.
La finalul intalnirii de la Cluj, Ioan Andone, antrenorul gazdelor, a atacat rivalele din Capitala, afirmand cu Unirea Urziceni, spre deosebire de Dinamo si Steaua, a jucat fotbal. "A fost o partida buna, cu un ritm extraordinar. Eu zic ca rezultatul de 2-0 este echitabil si conform cu realitatea din teren. Urziceniul este o echipa foarte buna, nu intamplator ocupa locul doi, are un lot foarte bun, conducere competenta si un antrenor excelent. Meciul de astazi seamana cu cel cu Timisoara, pentru ca ambele au venit sa joace, in timp ce Steaua si Dinamo s-au aparat sub sloganul atata putem, atata facem", a spus Andone. "Am studiat rezultatele Unirii Urziceni si din campionatul trecut si am vazut ca greu pierde la doua goluri diferenta, asa ca ceea ce am reusit astazi este extraordinar. Am avut si sansa la interventia lui Nuno Claro la sutul lui Bilasco (n.r. - din minutul 34). Ma bucur pentru Nuno. Pana acum il vazusem numai in meciuri amicale", a subliniat Andone. Antrenorul a avut si nemultumiri dupa aceasta victorie, sustinand ca Tony si Fabbiani sunt vanati de arbitri. "E enervant ca stiu ca sunt vanati si nu sunt apreciati corect. Pe Fabbiani toata lumea il urmareste. Fiecare interventie a lui este considerata fault. Ce sa facem daca are 90 de kilograme? Sa-l punem sa slabeasca? Sa faca 70, sa cada si el ca ceilalti? E enervant pentru mine ca antrenor. Li s-a atras atentia arbitrilor la felul in care protejeaza mingea Fabbiani, iar acum ei nici nu se uita la dueluri si dau fault. O sa ajunga Fabbiani sa ia cartonas rosu ca intra la bataie, ca nu-i e frica de fundasi. Sa se uite si arbitrii sa vada cum protejeaza mingea, ca altfel trebuie sa-l invat sa fie bibelou. Si despre Tony li s-a atras atentia arbitrilor ca protesteaza. Trebuie sa taca. Le-am spus la amandoi sa incerce sa se adapteze la campionatul romanesc", a rabufnit Andone. De partea cealalta, Dan Petrescu, antrenorul Unirii, a primit cu demnitate esecul. "Cand pierzi nu este o senzatie placuta. N-am mai pierdut de mult, n-am mai luat gol de mult, acum revenim cu picioarele pe pamant. CFR a avut trei ocazii si a dat doua goluri. Bravo lor! Sunt nemultumit ca la primul gol jucatorii mei au preferat sa se certe cu arbitrul ca n-a fost corner decat sa se apere. La 1-0 am avut reactie, am avut trei ocazii, dar a aparat portarul. Culmea, portarul de rezerva. Cu Unirea Urziceni numai rezervele apara si fac meciul vietii lor. M-am rugat sa intram cu 1-0 la pauza ca sa fac unele schimbari, dar al doilea gol ne-a taiat picioarele", a spus Petrescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.