Bucatarii romani i-au oferit lui Beyoncé, inainte de concert, o supa traditionala, fara multe calorii, dar cu valoare energetica.Beyoncé s-a incalzit inainte
de concert cu supa de taitei Artista americana Beyoncé nu a mai ajuns luni la conferinta de presa anuntata la Cluj din motive personale, sustin organizatorii. Ea a aterizat pe Aeroportul International Cluj dupa ora 15.00. „Dupa o scurta perioada de acomodare, va merge direct la stadion pentru probele de sunet", a precizat Paul Nanca, directorul Fundatiei Culturale Phoenix, organizator al evenimentului. Inaintea concertului, inca mai erau disponibile la vinzare bilete la gazon, care aveau pretul cel mai mic, de 45 de lei. „Vom avea la concert peste 10.000 de oameni", au mai spus organizatorii, in conditiile in care au fost puse in vinzare 13.500 de bilete. Meniul comandat de artista a fost dus direct la stadion de catre echipa hotelului City Plaza. Bucatarul-sef de aici, Irina Ignat, a preparat mincarea solicitata special de Beyoncé, o supa cu taietei de casa. „Totul este facut dupa reteta traditionala romaneasca, din ou si faina, taiteii sint taiati de mina marunt, i-am facut inca de duminica. Toate ingredientele care s-au folosit au fost proaspete si naturale, autentic romanesti", spune Irina Ignat. Supa a fost pregatita in opt portii, din gaina frageda, cu mult zarzavat proaspat si cu patrunjel. „A fost dusa fierbinte la stadion si pastrata in recipiente speciale, care sa mentina o temperatura potrivita", explica ea.

Echipa de sase bucatari de la City Plaza a realizat meniurile pentru stafful lui Beyoncé si a avut solicitari diferite pentru mincarea dansatorilor, a instrumentistilor si a celorlalti membri ai trupei. Irina Ignat este insa obisnuita cu vedetele: ea a gatit si pentru Armand Assante si Franco Nero, cind au venit la TIFF, pentru Goran Bregovici, care a concertat la Cluj, dar si pentru echipa de fotbal Benfica Lisabona. „Goran Bregovici a dorit friptura de miel cu menta si ne-a transmis complimente dupa ce a mincat. Si domnul Assante a fost foarte multumit", zimbeste ea.