Licitatia deschisa pentru atribuirea contractelor de consolidare a falezelor din Eforie Sud si Nord, lucrari estimate la 15,8 mil. euro, va fi demarata in luna decembrie si va dura aproximativ 42 de luni de la data atribuirii. Potrivit Directiei Apel
Licitatia deschisa pentru atribuirea contractelor de consolidare a falezelor din Eforie Sud si Nord, lucrari estimate la 15,8 mil. euro, va fi demarata in luna decembrie si va dura aproximativ 42 de luni de la data atribuirii. Potrivit Directiei Apelor Dobrogea Litoral, ofertele sunt asteptate pana in 4 decembrie. Programul de reabilitare a Litoralului este estimat la 350 mil. euro si ar trebui incheiat in 2020. Plajele din Mamaia si Eforie Nord vor fi reabilitate pana in 2011, iar nivelul investitiilor se va ridica la 44 de mil. euro. Cele mai scumpe lucrari din acest proiect vor fi cele de innisipari ale plajelor (82 de mil. euro), constructia de diguri noi (74 mil. euro) si realizarea recifelor artificiale (65 de mil. euro).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.