Bojan Krkic Perez a devenit simbata, la 17 ani si 52 de zile, cel mai tinar marcator din istoria Barcelonei in Primera Division. Noua inventie catalana, nascut la Lleida in 1990 din mama spaniola si tata sirb (Bojan senior a jucat fotba

Bojan Krkic Perez a devenit simbata, la 17 ani si 52 de zile, cel mai tinar marcator din istoria Barcelonei in Primera Division. Noua inventie catalana, nascut la Lleida in 1990 din mama spaniola si tata sirb (Bojan senior a jucat fotbal pentru Steaua Rosie Belgrad), a batut astfel recordul detinut de argentinianul Lionel Messi (gol la 17 ani, 10 luni si 7 zile). Paradoxul face ca Bojan sa fi reusit golul dintr-o pasa exceptionala primita de la Messi. Golul sau nu a ajutat insa Barcelona prea mult, echipa sa pierzind cu 1-3 la Villarreal. Intr-un clasament al celor mai tineri jucatori din campionatul Spaniei, Krkic se afla abia pe pozitia a treia, dupa Xisco (Villarreal, in 2003 la 16 ani, 11 luni si 18 zile) si Mena (Valencia, in 1941, la 17 ani, 1 luna si 7 zile). Aflat la primul gol pentru echipa mare a aBarcei, Bojan Krkic are in spate o cariera de golgheter, el reusind 16 goluri in 20 de meciuri pentru nationala Under 17 a Spaniei si un gol in cele doua partide disputate pentru reprezentativa Under 21.

Golul lui Bojan, din pasa lui Messi

Slalom la fotbal


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.