Romstal are un plan de investitii  de 50 de milioane de euro, care prevede constructia mai multor unitati de productie si extinderea capacitatilor actuale, in Romania si in alte tari. Pentru moment, compania a pus  la bataie 30 de milioane
Romstal are un plan de investitii de 50 de milioane de euro, care prevede constructia mai multor unitati de productie si extinderea capacitatilor actuale, in Romania si in alte tari. Pentru moment, compania a pus la bataie 30 de milioane de euro pentru o fabrica de tubulatura si fitinguri din materiale termoplastice pentru sisteme de alimentare cu apa, gaze si canalizare."Investitia va fi esalonata pe o perioada de trei ani si va fi realizata la Topoloveni, zona in care compania a achizitionat 60 de hectare de teren. Unitatea va fi data in folosinta la inceputul anului 2009, urmand sa fie complet operationala pana in 2012", a declarat, agentiei Mediafax, Enrico Perini, presedintele grupului de firme Romstal. Compania are ca tinte, pentru un nou proiect, Bulgaria sau Serbia.Business de 68 milioane euroGrupul Romstal include firmele Valrom Industrie, Valplast Industrie, Belform Prod, Dezim Development, IOS Software Solutions, Central Service Instal, Autoklass Center si City Garden Distribution. In primele opt luni ale anului, cifra de afaceri cumulata a companiilor Valrom, Valplast si Belform Prod a fost de circa 68 de milioane de euro, in crestere cu 54% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit datelor Romstal.
Grupul Romstal detine in Bucuresti trei unitati de productie a tubulaturii si fitingurilor din materiale plastice si PVC, operate prin firmele Valrom si Valplast, care administreaza o fabrica si in Ucraina, in orasul Vinnita. De asemenea, o alta firma a grupului, Belform Prod, opereaza o unitate care produce si comercializeaza cazi cu hidromasaj pentru segmentul din zona medie si de lux.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.