Nicolo Napoli s-a dus la magazin cu lei vechi, el economisind 10 milioane din precedentul mandat la Universitatea.



Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Nicolo Napoli, a vrut sa faca diverse cumparaturi de la un maga
Nicolo Napoli s-a dus la magazin cu lei vechi, el economisind 10 milioane din precedentul mandat la Universitatea.



Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Nicolo Napoli, a vrut sa faca diverse cumparaturi de la un magazin din Craiova cu lei vechi pastrati din urma cu trei ani, cind a mai pregatit formatia craioveana.

Napoli a adus cu el cind a venit din Italia, in urma cu doua saptamani, peste 10 milioane de lei vechi pastrati de la mandatul sau precedent la Universitatea Craiova. Dupa ce si-a rezolvat problemele de contract, italianul a dorit sa cumpere ceva de la un magazin si s-a dus cu leii vechi. La casa insa a fost anuntat ca banii respectivi nu mai sint in circulatie. "Pastrasem banii respectivi pentru ca stiam ca ma voi reintoarce in Romania. Am fost la magazin sa cumpar ceva, dar mi-au spus ca acele bancnote numai sint valabile. Habar nu aveam ca in Romania s-au schimbat banii", a spus Nicolo Napoli, care a precizat ca a schimbat apoi banii respectivi in lei noi la banca. Italianul este platit de Adrian Mititelu cu 10.000 de euro pe luna. In primul sau meci de la revenire, "U" Craiova a remizat cu "U" Cluj, 1-1, italianul declarind la final: "Am avut ghinion. Daca nu era acea greseala a lui Banica am fi putut castiga astazi. Nu am ce sa reprosez baietilor, sunt multumit ca au dat totul. Imi pare rau insa pentru acest rezultat".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.