Colectia Rao Contemporan vine cu doua titluri

Haos calmEra aparent fericit: avea o slujba foarte buna, avea alaturi o femeie care il iubea si o fiica de zece ani. Dar, intr-o zi, in timp ce-i salveaza viata unei necunoscute, existenta i se
Colectia Rao Contemporan vine cu doua titluri

Haos calmEra aparent fericit: avea o slujba foarte buna, avea alaturi o femeie care il iubea si o fiica de zece ani. Dar, intr-o zi, in timp ce-i salveaza viata unei necunoscute, existenta i se schimba radical... Din acel moment, Pietro se refugiaza in automobilul sau, parcat in fata scolii fetitei, si, astfel, incepe pentru el o era a trezirii, pe cat de nebuneasca in teorie, pe atat de fireasca in practica. Scriitura captivanta a lui Sandro Veronesi, dansul lui neintrerupt intre minte si cuvant ne conduc intr-un ritm alert spre un final neasteptat, si cu toate astea absolut firesc.


Case de nebuniVolumul este povestea unei rupturi, a unui cuplu care se destrama. Gisèle se intoarce ca o leoaica in apartamentul ei gol, isterica si revoltata, innebunita de noua singuratate, pe care nu o prevazuse deloc.
Il uraste pe Damien, caruia ii striga numele pe care il adora, il cheama, il respinge, doreste sa-l omoare pentru a-l putea strange din nou in brate... Familiile celor doi nu raman pasive nici ele, si, in curand, totul se transforma intr-un delir, intr-o nebunie generala care ne aminteste de vecinii nostri de palier, de familiile noastre, de noi insine, dar care ne permite in acelasi timp sa ne detasam suficient de mult incat sa izbucnim in ras si sa salutam aceasta performanta scriitoriceasca.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.