The Chemical Brothers a ajuns in sfarsit si in Romania, unde le-a aratat consumatorilor de house ce inseamna un show cu adevarat spectaculos.

Tom Rowlands si Ed Simons au facut sambata noapte sa vibreze intreaga Sala Polivalenta. Timp de
The Chemical Brothers a ajuns in sfarsit si in Romania, unde le-a aratat consumatorilor de house ce inseamna un show cu adevarat spectaculos.

Tom Rowlands si Ed Simons au facut sambata noapte sa vibreze intreaga Sala Polivalenta. Timp de doua ore si jumatate, miile de fani ai celor doi DJ britanici au patruns in "povestea chimica", au dansat frenetic, s-au denzlantuit, pentru ca au avut de ce. Nu e de mirare ca duoul isi poarta numele cu mandrie pe oriunde merge.


CHIMIE. Desi initial podiumul pe care cei doi artisti ar fi trebuit sa se desfasoare nu a ocupat jumatate din Sala Polivalenta, asa cum era programat, The Chemical Brothers s-a descurcat de minune si pe bucata de scena existenta. In fond, nu pupitrele au "colorat" spectacolul, ci proiectiile care-ti taiau rasuflarea. Dupa warm-up-ul asigurat de romanii Pagal si Negru, Tom si Ed si-au facut aparitia intr-o maniera "british", extrem de serioasa, ceea ce dovedeste inca o data cat de dedicati sunt meseriei pe care o fac - exceptional - de atatia ani. Chiar daca nu au salutat publicul roman, "chimia" a functionat impecabil.


CARUSEL DE CULORI. Inca de la primele acorduri electro, toti cei prezenti au rabufnit de extaz, vizibil marcati de tot ce se intampla in jurul lor. Baloane fluorescente imense plutind in aer, un decor aproape fantasmatic, efecte speciale demne de Steven Spielberg te faceau sa iei parte involuntar la marea "revolutie chimica". Piesele deja celebre se succedeau in ritmuri ametitoare, ca intr-un carusel al vietii si al mortii. Este greu de descris in cuvinte ce a insemnat Chemical Brothers la Bucuresti.

O explozie de lumini si de culoare, o senzatie unica, irepetabila, incomparabila. Show-ul si-a meritat toti banii, iar cei care au venit, fie din dorinta, fie din curiozitate, nu au regretat deloc!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.