"Va fi un meci greu la Tg. Jiu. Ne-am pregatit bine, avem un moral bun si cred ca vom obtine un rezultat favorabil. Pandurii au niste jucatori interesanti, dar am inteles ca au probleme de lot. Daca invingem la un scor mare sau cu 1-0, tot trei punct
"Va fi un meci greu la Tg. Jiu. Ne-am pregatit bine, avem un moral bun si cred ca vom obtine un rezultat favorabil. Pandurii au niste jucatori interesanti, dar am inteles ca au probleme de lot. Daca invingem la un scor mare sau cu 1-0, tot trei puncte sunt. Pe mine ma intereseaza sa castig. In afara de Zicu si Oprita, nu mai sunt probleme medicale", a spus Zenga. Acesta s-a aratat contrariat de faptul ca oficialii clubului gorjean se tem de arbitraj la meciul cu Dinamo: "Dupa o pauza competitionala, deja se vorbeste despre arbitraj si nu este bine!". Presedintele Pandurilor, Marin Condescu, a afirmat marti ca spera ca va beneficia la meciul cu Dinamo de un arbitraj impartial care sa nu mai influenteze rezultatul final, cum s-a intamplat la mai multe partide in acest sezon. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.