Desi e transmis de ceva vreme pe posturile muzicale, admiratorii tot nu s-au saturat de ultimul clip al Deliei Matache (foto). Materialul "Listen Up", pe care artista l-a lansat in urma cu cateva luni bune, inca se afla in topul pre
   Desi e transmis de ceva vreme pe posturile muzicale, admiratorii tot nu s-au saturat de ultimul clip al Deliei Matache (foto). Materialul "Listen Up", pe care artista l-a lansat in urma cu cateva luni bune, inca se afla in topul preferintelor publicului. Pentru acest videoclip artista si-a pus alte extensii de par, a schimbat mai multe tinute sexy si s-a urcat la volanul unei masini de lux. Interpreta canta alaturi de Matteo, in fata caruia danseaza provocator. Ce scenariu demn de show-biz-ul mioritic! Personajul masculin e legat la ochi si inghesuit in portbagaj. "Am simtit nevoia unei schimbari de linie in abordarea pieselor. Pe albumul «Listen Up» coexista Ra€™na€™B, house, hip-hop si urban", a declarat cantareata.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.