In urmatorul interval de prognoza, vremea va fi in general inchisa. Astazi va ploua pe arii relativ extinse in sudul, estul si centrul tarii, iar in zona de munte precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Incepand
   In urmatorul interval de prognoza, vremea va fi in general inchisa. Astazi va ploua pe arii relativ extinse in sudul, estul si centrul tarii, iar in zona de munte precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Incepand de maine urmeaza o usoara incalzire. In aceste conditii, vor fi ploi, cu deosebire in regiunile extracarpatice, iar in zonele depresionare, noaptea si dimineata, se va produce ceata. Temperatura se va apropia de valorile normale ale ultimei decade a lunii octombrie. (meteorolog Doina Marasoiu)    
BUCURESTI     Azi (duminica): Cerul va fi noros si va ploua. Vantul va sufla moderat. Maine (luni): Vremea va fi instabila. Cerul va fi noros si va ploua. Vantul va sufla moderat cu intensificari. Maxima: 14°C, iar minima: 9°C. Poimaine (marti): Vremea se va mentine instabila. Cerul va fi noros si temporar va ploua. Vantul va sufla in general moderat. Maxima: 18°C, iar minima: 8°C.    La munte     Azi (duminica): Pe arii relativ extinse in Meridionali si in Orientali si local in Occidentali vor fi precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si trecator ninsoare. In zona Meridionalilor cantitatile de apa vor depasi 20-25 l/mp. Maine (luni): Cerul va fi noros si pe arii extinse vor fi precipitatii sub forma de ploaie si lapovita. Vor fi si averse, izolat insotite de descarcari electrice. Local cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Poimaine (marti): Cerul va fi mai mult noros si va ploua cu caracter de aversa, indeosebi in Orientali si in Meridionali. Vantul va prezenta intensificari.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.