Masina presedintelui, un Mercedes, a intrat cu viteza intr-un vehicul marca Skoda oprit la un semafor din centrul Chisinaului. Potrivit martorilor, soferul presedintelui a parasit locul accidentului, iar politia a incercat sa musamalizeze cazul. Din
Masina presedintelui, un Mercedes, a intrat cu viteza intr-un vehicul marca Skoda oprit la un semafor din centrul Chisinaului. Potrivit martorilor, soferul presedintelui a parasit locul accidentului, iar politia a incercat sa musamalizeze cazul. Din cauza impactului, Skoda a fost proiectata intr-un alt autoturism, marca Toyota. Soferul acestuia afirma ca Mercedesul a parasit locul accidentului. "Soferul Mercedesului a rupt airbagul care se activase, a accelerat si nu a intrebat daca e cineva ranit. Nu a coborat din masina si mi-am dat seama ca era beat", a declarat Sergiu Galateanu, soferul Toyotei. Afirmatia sa este confirmata de martori. O femeie care se afla in Skoda a ajuns la spital cu comotie cerebrala. Ea a refuzat sa discute cu presa, iar familia sustine ca ii este teama sa vorbeasca. Tot martorii sustin ca agentii de la politia rutiera au incercat sa stearga urmele. Purtatorul de cuvant al Ministerului de Interne a confirmat ca una dintre masinile de serviciu ale presedintelui a fost implicata intr-un accident rutier. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.