Presedintele rus Vladimir Putin l-a numit pe fostul premier Mihail Fradkov in functia de director al serviciului de informatii externe, scrie itar-tass.com. Fradkov ocupa noua functie incepand de vineri. OMUL POTRIVIT. Putin este convins ca "o p
Presedintele rus Vladimir Putin l-a numit pe fostul premier Mihail Fradkov in functia de director al serviciului de informatii externe, scrie itar-tass.com. Fradkov ocupa noua functie incepand de vineri. OMUL POTRIVIT. Putin este convins ca "o persoana care a condus Guvernul rus timp de peste trei ani nu are nevoie de recomandari speciale". Presedintele rus a marsat si pe importanta pe care serviciile externe o au in Rusia : "Numirea lui Fradkov in postul de director al serviciului de informatii externe subliniaza rolul important al serviciilor de informatii in sistemul guvernamental din Rusia".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.