Colectia Practic a Editurii Paralela 45 ne ofera doua noi titluri.   Cum sa faci sa ai bani Wallace D. Wattles este un pionier al literaturii motivationale (self-help). Asa cum el sustine, cartea aceasta "este adresata acelora care au nevoie
Colectia Practic a Editurii Paralela 45 ne ofera doua noi titluri.   Cum sa faci sa ai bani Wallace D. Wattles este un pionier al literaturii motivationale (self-help). Asa cum el sustine, cartea aceasta "este adresata acelora care au nevoie presanta de bani, care vor intai sa se imbogateasca si abia apoi sa filosofeze. Este pentru cei care vor rezultate si care sunt dispusi sa creada ca stiinta este o baza pentru a actiona, fara a dori sa inteleaga toate procesele prin care au ajuns la succes".       Ghidul manierelor elegante in afaceri Daca pana nu demult mergeam la serviciu imbracati dupa cum credeam de cuviinta si fiecare cu cuviinta lui, in ultima vreme lucrurile s-au schimbat. La un loc de munca modern, trebuie sa avem o anumita tinuta, ca sa ne incadram in regulile de eticheta impuse, si ele, de globalizare. Aceasta carte ne invata cum sa facem acest lucru, dar nu numai atat. Ne spune scurt si la obiect cum sa ne purtam la serviciu, la dineuri oficiale, in echipa de sport a companiei, la mese cu clienti - acasa sau la restaurant - , in calatorii de afaceri in alte tari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.