"La data de 20 octombrie 2007 s-a savarsit Sfanta Taina a Botezului Altetei Sale, Printesa Stefania Irina Greta", a anuntat preotul, prezentand asistentei certificatul de botez al fiicei printului Stefan Dimitrie Ferdinand Sturdza.    
"La data de 20 octombrie 2007 s-a savarsit Sfanta Taina a Botezului Altetei Sale, Printesa Stefania Irina Greta", a anuntat preotul, prezentand asistentei certificatul de botez al fiicei printului Stefan Dimitrie Ferdinand Sturdza.       La 7 octombrie a implinit o luna. E mica, dar are personalitate. Unde mai pui ca nici n-a facut prea multe nazuri la flash-urile aparatelor foto ale invitatilor! Micuta Stefania Sturdza are toate atuurile pentru a porni cu dreptul in viata. Ieri s-a crestinat, umpland de bucurie inimile parintilor sai. A venit pe lume ca un dar, un raspuns al lui Dumnezeu la rugile mamei si tatei, iar de acum inainte va fi inconjurata de dragostea si de atentia tuturor apropiatilor.     O ZI CU SOARE. Prognozele meteo anuntau vreme urata. Cu toate astea, ieri la Iasi a fost soare. Superba Biserica Barboi a gazduit, in straie de sarbatoare, un botez aparte, oficiat de Preasfintia Sa, Episcop-Vicar Calinic Botosaneanu si de un sobor de preoti ale caror glasuri au urat "Multi ani!" micutei crestinate. O ceremonie la care a fost invitat un numar restrans de apropiati ai familiilor printului Dimitrie Sturdza si fiului sau, Stefan Dimitrie Ferdinand. I-am remarcat printre invitati pe printii Ion si Serban Sturdza, pe Ionut Lupescu si sotia, pe Gabi Szabo si sotul ei, pe Victor Hanescu, dar si pe prefectul de Iasi, Nicusor Paduraru. Pasii in viata ai micutei Stefania vor fi calauziti si de cele doua perechi de parinti spirituali care si-au asumat sarcina Sfantului Botez. Neculai si Mihaela Bujor, precum si Marin si Elena Neagoe vor avea grija ca de acum inainte sa ii sprijine cu un sfat bun pe Stefan si Nina, parintii Stefaniei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.