Adorati siguranta data de lucrurile deja stiute, tindeti sa alunecati in trecut, care este deja cunoscut, decat sa va aruncati in viitor. Chiar daca este bine sa ne exprimam sentimentele, ele n-ar trebui sa ne guverneze, sau nu in totalitate. Va incurajeaza sa luati greutatile in piept, totusi ar fi bine sa va menajati mai mult! Sunteti predispusi sa depindeti de bunavointa celorlalti. Daca nimeni nu va iese in intampinare, va simtiti neiubiti, neapreciati si chiar puteti cere socoteala in acest sens. Simtiti nevoia sa apartineti unei familii, si va simtiti amenintati pe masura ce familia se dezintegreaza. Implinirea este deci o problema greu de rezolvat, dar la capatul acesteia va asteapta o mare rasplata. Numai daca sunteti constienti de limitele dumneavoastra si incercati sa le depasiti, veti fi corect apreciati de catre cei din jur. Trebuie sa tineti secrete multe actiuni, pentru a nu avea mari deceptii. Nu luati tot timpuldecizii in favoarea acelor actiuni pe care le simtiti instinctiv ca fiind corecte. Va puteti razbuna pe cei care dau vina pe dumneavoastra pentru esecurile lor personale. Nu-i scapati din ochi pe cei cu care va certati, ramaneti vigile nti! Cateodata ii lasati pe ceilalti sa va opreasca din drum, fie pentru ca nu va intereseaza atat de mult ascensiunea personala, fie pentru ca va deranjeaza ideea de a va certa.

Berbec
Partea negativa a zilei este trairea din propriile vise si crearea unor valori artificiale. De asemenea, poate exista confuzie in ceea ce priveste punerea in practica a ideilor. Patrati convingerea ca, ordonand activitatea sau chiar viata semenilor, le veti face acestora un serviciu. Cu alte cuvinte, va implicati foarte mult in viata altora, insa intr-o maniera constructiva. Oricine incearca sa va manipuleze, intr-un fel sau altul va esua lamentabil. Puteti pastra secretul propriei idile, deoarece nu doriti sa va pripiti.

Taur
Aveti o mica slabiciune pentru o persoana care va atrage de mult timp. Fie va cere ajutorul in mod direct, fie va hotarati dumneavoastra s-o ajutati, sa-i iesiti in intampinare in mod direct. Zi favorabila incheierii de contracte, seriozitatii in orice intreprindeti, experientelor in domeniul comunicarii. Puneti mai mult suflet in acele actiuni care presupun iesirea la rampa!


Gemeni
Va place sa faceti din casa dumneavoastra un loc de intalnire cu prietenii. Va vin tot felul de idei despre cum sa va purtati mai bine cu cei dragi. Va doriti sa fiti inconjurati numai de persoane joviale si active. Daca incercati sa va limpeziti gandurile, in loc sa va panicati in exces, si sa cautati solutii apeland la persoane avizate, succesul va fi asigurat si satisfactia va veni destul de repede.

Rac
Libertatea de a actiona in propriul mod este de prima importanta astazi, si chiar incercati sa-i convertiti pe toti la acet gen de viata. Impulsivitatea si caracterul navalnic va caracterizeaza. Desigur, exista si o persoana care va atrage atentia in mod special si care va face sa vi se para totul mai usor. In dragoste, aveti tendinta sa cautati aventura sub toate formele, doriti sa vi se faca surprize, sa predomine schimbarea.


Leu
Lipsa de srupule a cuiva din anturajul apropiat va determina sa nu va mai purtati cu manusi. Nu mai suportati aroganta si lipsa de sinceritate a acestei persoane. Cautati sa va luati mai putin in serios propriile actiuni. Trebuie sa va cunoasteti mai bine si sa permiteti si altora sa o faca pentru a asigura proiectarea aspiratiilor benefice asupra semenilor. Zi favorabila persoanelor cu putere de decizie. Pot aparea probleme reumatismale si dermatologice.