Cei mai buni creatori de moda ai momentului intra in competitie la gala "Creatiile anului". Organizat de Cosmopolitan Media si Bruno Vassari, evenimentul, care se va desfasura luna viitoare la  Hotel Intercontinental, va reuni cele mai bune cole
Cei mai buni creatori de moda ai momentului intra in competitie la gala "Creatiile anului". Organizat de Cosmopolitan Media si Bruno Vassari, evenimentul, care se va desfasura luna viitoare la Hotel Intercontinental, va reuni cele mai bune colectii din domeniul modei, prezentate in anul 2007. Designerii isi vor disputa titlul de: "cel mai bun creator de moda al anului " (Razvan Ciobanu, Catalin Botezatu, George Hosbota), "cea mai buna creatoare de moda a anului " (Irina Schrotter, Liza Panait, Naussica Mircea), "cea mai buna creatoare de moda in ascensiune " (Eva Neagoe, Irina Marinescu, Andreea Ionescu), "cea mai buna marca internationala pentru femei (BSB, Seroussi, Ysatis), "cea mai buna marca internationala pentru barbati'' (Pierre Cardin, Dinasty, De Facto), "cea mai buna creatoare de rochii de mireasa'' (Crenguta Niscoveanu - Creal Design, Agnes Toma, Adelline).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.