L-am vazut pe Dan Diaconescu la Realitatea TV, in direct si incoltit de citiva ziaristi.

Era agitat si se victimiza. Vorbea repede, repede, ca la „Dan Diaconescu in direct", doar ca, de data asta, discursul era altul. De data asta se plingea de felul nedrept in care OTV-ul e tratat de catre presa si parea foarte afectat. M-a mirat sincer chestia asta. As fi bagat mina-n foc pina atunci ca pe Diaconescu nu-l atinge absolut nimic niciodata si ca il doare fix undeva de chestiile care se spun si se scriu despre el si despre laboratorul de transat cadavre pe care l-a inventat si il conduce spre culmile audientei. Cind colo, ce sa vad? Un Dan Diaconescu ranit si plingacios. Cel mai tare m-a socat informatia ca-i este foarte greu sa stea cite opt ore in direct. Incredibil! Ba chiar senzational! Nici nu mi-a trecut vreodata prin cap ca i-ar fi greu. Traiam cu convingerea ca ii face o imensa placere sa stea in direct. Si ca, in noptile in care n-are emisiune, improvizeaza acasa una, pentru familie si citiva vecini.

Ce ciudat arata reluarile emisiunilor de genul „Surprize, surprize…" si „Dansez pentru tine" atunci cind se dau dimineata!…

Una e s-o vezi pe Andreea Marin simbata noaptea, imbracata in rochie de seara si cu sarmalute-n cap (sau pe Iulia Vintur, na, ca sa nu se supere Andreea ca am zis numai de ea), si alta e s-o vezi la matineu, intr-o zi lucratoare. In a doua varianta e, cum ziceam, cam aiurea. Cred ca o solutie ar fi desfiintarea acestor reluari si filmarea emisiunilor in discutie in doua variante: una pentru seara si una pentru dimineata. In varianta pentru seara sa se ramina la sarmale, rochie sclipicioasa fara spate si pantofi cu toc de 10 cm, iar in cea pentru dimineata, divele sa fie imbracate de zi. Bine, cel mai misto si mai normal ar fi ca, la ora aia, sa evolueze in pijamale si cu bigudiuri in plete, dar, daca nu se poate si nu se poate, atunci se accepta si niste jeansi.