Procurorii Parchetului Judetean Harghita au stabilit imprejurarile in care s-a desfasurat, saptamana trecuta, atacul asupra politistilor de la Cristuru Secuiesc. Purtatorul de cuvant al Parchetului Judetean Harghita, procurorul Dana Maria Pop, a dec
Procurorii Parchetului Judetean Harghita au stabilit imprejurarile in care s-a desfasurat, saptamana trecuta, atacul asupra politistilor de la Cristuru Secuiesc. Purtatorul de cuvant al Parchetului Judetean Harghita, procurorul Dana Maria Pop, a declarat ca in noaptea de marti spre miercuri, in timp ce se aflau in misiune de patrulare, doi agenti de siguranta publica din Cristuru Secuiesc au surprins doi carutasi, Keresztely Pal Levente (27 de ani) si Puiu Robert (23 de ani), in timp ce transportau mai multe cutii cu parchet din bambus, furate de la o societate comerciala. Keresztely a fost urcat in masina, pe bancheta din spate, pentru a fi dus la sediul politiei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.