Fostul Beatles Paul McCartney i-a propus sotiei sale Heather Mills, de care s-a despartit, un acord financiar de divort de 25 de milioane de lire sterline (35,8 milioane de euro), a indicat Daily Mirror. INTELEGERE. Tabloidul, care citeaza surse
Fostul Beatles Paul McCartney i-a propus sotiei sale Heather Mills, de care s-a despartit, un acord financiar de divort de 25 de milioane de lire sterline (35,8 milioane de euro), a indicat Daily Mirror. INTELEGERE. Tabloidul, care citeaza surse sub rezerva anonimatului, sustine ca McCartney i-ar fi oferit initial lui Mills intre trei si cinci milioane de lire sterline, insa suma de 25 milioane este cea care ar permite obtinerea unui consens. a€žSunt mai multe luni de cand se discuta aceasta chestiune, insa avocatul lui Mills a obtinut in cele din urma ca acordul sa se faca in jurul sumei de 25 de milioane de lire sterline", a indicat o sursa. a€žNu exista o garantie ca vor ajunge la o intelegere, insa nu au fost niciodata mai aproape", a adaugat sursa. Potrivit The Mirror, McCartney, 65 de ani, vrea sa sotia sa, in varsta de 39 de ani, sa semneze o clauza confidentiala care sa-i interzica sa vorbeasca despre casatoria lor. Cuplul vrea sa o crute de fiica lor de trei ani, Beatrice, de o lunga batalie judiciara.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.