Hagi l-a tocat marunt la tv pe finul Gigi Becali. Gica are o oferta de la Trabzonspor si aproape ca s-a inteles cu turcii.

Pentru prima data dupa plecarea de la Steaua, Gica Hagi a iesit la atac impotriva lui Gigi Becali si a unor jucatori de la fosta sa echipa. Actiunea s-a derulat luni la tv, in talk-show-ul lui Radu Moraru. „Am teminat pentru totdeauna cu Gigi. A fost un scenariu facut pentru a ma compromite chiar din ziua in care am fost numit antrenor. Crede ca, daca m-a angajat, ma poate cumpara, dar se insala", a spus Hagi. El a facut un portret in tuse intunecate omului pe care l-a cununat: „Gigi nu se gindeste decit la bani. Este omul pe care l-am ajutat cel mai mult si care a vrut sa imi faca cel mai mult rau. Relatia mea de rudenie cu el s-a terminat, sa nu credeti in lacrimile lui. El are lacrimi de crocodil", s-a lansat fostul antrenor. El a atacat si imaginea de tip credincios pe care si-o construieste Becali, spunind ca totul este doar fatarnicie.

Nici Rica Neaga, cel mai vehement contestatar al lui Hagi din rindul jucatorilor, nu a scapat de critici. „Toti jucatorii nou-veniti la echipa au inteles ce vreau de la ei, doar Rica nu. Zaharia a dat cinci goluri, desi joaca la Steaua de doar citeva luni, Zapata a priceput si el. Inseamna ca problema e la el, desi toti avem incredere in el si spunem ca e un fotbalist valoros. Nu a tras nici un sut pe poarta in 10-12 meciuri, cum se poate explica asta?", s-a intrebat Hagi. Gigi Becali a incercat sa intre in direct la „Nasul", in timpul emisiunii, dar Gica a amenintat ca pleaca din studio daca acest lucru se va intimpla.