Pentru prezentarea celei mai recente colectii, Zina Dumitrescu a ales numai modele de top, “fetele ei”, cum le spune chiar creatoarea. Au defilat Claudia Neghina, Iulia Albu si Monica Columbeanu, care a fost invitata pentru ca manechinul
Pentru prezentarea celei mai recente colectii, Zina Dumitrescu a ales numai modele de top, “fetele ei”, cum le spune chiar creatoarea. Au defilat Claudia Neghina, Iulia Albu si Monica Columbeanu, care a fost invitata pentru ca manechinul care trebuia sa prezinte de fapt nu era in tara.


Luni seara, creatoarea de moda Zina Dumitrescu si-a lansat o noua colectie sub marca binecunoscuta “Azzara by Zina”, numita sugestiv “Emerald Dream” datorita celor doua culori folosite, negru si verde smarald, si care cuprinde 20 de rochii de lux. Mai frumoasa ca niciodata, Monica Columbeanu a purtat o rochie negru cu verde, foarte eleganta, din matase naturala, si o palarie cu boruri largi. Cu toate ca nuanta de verde ii venea Monicai de minune, Zina nu s-a putut abtine sa nu ne spuna ca, de fapt, modelul Ioana Francea trebuia sa prezinte rochia Monicai. Asta pentru ca nimanui nu-i vine mai bine culoarea verde decat ei, o bruneta cu ochi verzi, dar nu la fel de fermecatoare ca si sotia lui Iri. Monica a primit multe complimente de la cei prezenti la eveniment, care-i admirau frumusetea, dar, de fiecare data, sotia lui Columbea nu pleca usor capul si spunea cu modestie “Nu este adevarat!”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.