LUXEMBURG - ROMÃ…NIA - Tricolorii au raspuns atacurilor presei bulgare   In frunte cu capitanul Cristian Chivu, jucatorii echipei nationale au tinut sa replice articolelor stupide aparute in presa bulgara, dupa ce Adrian Mutu a
LUXEMBURG - ROMÃ…NIA - Tricolorii au raspuns atacurilor presei bulgare   In frunte cu capitanul Cristian Chivu, jucatorii echipei nationale au tinut sa replice articolelor stupide aparute in presa bulgara, dupa ce Adrian Mutu a spus ca ar vrea Olanda calificata la Euro 2008.   Declaratia lui Mutu, oferita imediat dupa victoria de la Constanta, "as vrea ca Olanda sa se califice, pentru ca sunt mai civilizati", a starnit reactii dure in presa de la Sofia. In afara de presedintele FRF, Mircea Sandu, si de selectionerul Victor Piturca, care au preferat sa ignore atacurile din Bulgaria, mai ales ca acestea nu au venit din partea oficialilor, antrenorilor sau jucatorilor.   IRONICI. Daca selectionerul si presedintele FRF, Mircea Sandu, i-au ignorat pe vecinii de la sud de Dunare, capitanul reprezentativei Romaniei, Cristian Chivu, a declarat: "Am facut un blat in Albania, am facut blat si cu Olanda, am facut numai blaturi pana acum, sper sa reusim sa facem blaturi si sa mancam tortul la final. Cel mai bine este ca noi o sa mancam mamaliga la Euro, iar ei o sa manance in fata televizorului", a declarat Chivu. La randul sau, fundasul stanga Razvan Rat a reactionat: "Atat timp cat avem cinci puncte peste ei si suntem aproape calificati, ei fiind aproape de a se uita la televizor vara viitoare, nu are nici o importanta ce spun". In fine, stoperul Gabriel Tamas a spus: "Pe bulgari ii doare ca ne calificam noi si ei nu. Vom trage linie la final si le vom face cu mana". Rugat sa comenteze faptul ca presa bulgara a sustinut ca meciul Romania - Olanda ar fi fost blat, directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a declarat: "Intr-adevar, sunt bolnavi, ii doare faptul ca suntem pe primul loc si ei au sanse minime de calificare". mihai.igirosanu@jurnalul.ro   Rosu revine Mijlocasul lui Recreativo Huelva, Laurentiu Rosu (foto), a primit ieri o veste buna din partea medicilor spanioli: "Daca nu se intampla ceva neprevazut voi reintra inainte de Craciun. Inca nu sunt bine, dar, totusi, exista o evolutie fata de saptamanile trecute. Cand nu te antrenezi cu echipa, cazi in deznadejde, asa ca acum continui sa ma recuperez", a declarat jucatorul operat la genunchi la sfarsitul sezonului trecut.   Probleme Selectionerul Olandei, Marco Van Basten, a avut mari probleme de lot in vederea meciului de aseara contra Sloveniei. Heitinga a acuzat dureri la glezna si era incert, iar Mathijsen, Van Bronckhorst si Van Nistelrooy au fost suspendati. Lista indisponibililor s-a marit o data cu accidentarea lui Nigel De Jong. Van Basten si staff-ul medical au cazut de acord ca e mai bine ca fundasul lui Aston Villa sa nu forteze. Tehnicianul batav l-a chemat de urgenta pe Orlando Engelaar, mijlocas de la Twente. Engelaar s-a declarat surprins de decizia lui Van Basten: "Sincer, nu ma asteptam ca telefonul meu sa sune. Am fost surprins, dar acum voi incerca sa profit la maximum de aceasta oportunitate. Poate voi apuca si eu cateva minute pe teren. Ar fi ceva cu adevarat fantastic".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.