Puteti avea o stare de neliniste, de teama, care va dezavantajeaza, deoarece nu va puteti concentra la problemele cu adevarat importante. Suferinta din jurul dumneavoastra va poate face compatimitori, ceea ce va va determina sa-i puteti ajuta pe cei aflati in nevoie. Va puteti identifica pana la modul absolut cu problemele altora. Aceasta gentilete, blandete si afectiune care va apropie de oameni, va da posibilitatea legarii unor prietenii durabile. Va intereseaza o minima securitate a vietii. Curiozitatea si spiritul dumneavoastra de aventura va face sa vizitati locuri care va ajuta sa va identificati cu oamenii de acolo. Serviciul dumneavoastra este mai mult intelectual, va preocupa tot ceea ce necesita documentare. Va place sa culegeti informatii, si chiar va regasiti in multe domenii. Puteti initia noi specializari si studii, cu atat mai mult cu cat exista si stimulare in acest sens din partea Destinului. Reusita se datoreaza concentrarii pe propriile obligatii, viziunii asupra individualitatii, pe respectul de sine si pe respectul celorlalti. Aveti o conceptie clara si idealista asupra lumii. Subordonandu-va dorintele propriilor nevoi si pasiuni demonstrat i ceva celorlalti. Pusi in fata unor situatii extrem de dificile, va trebui sa renuntati la emotii, in niciun caz insa la proiecte.

Berbec
Realizarile pot fi stimulate de propriile declaratii de dragoste ale partenerului. Familia va sustine in orice intreprindeti, dar va cere in schimb mai multa atentie. Puteti calatori brusc, iar in cadrul acestor calatorii veti avea parte de intamplari neprevazute si de aventura. Puteti avea experiente intense in tari straine, si chiar puteti sa le studiati cultura. Insistati sa luati propriile hotarari, sa nu va lasati influentati de catre anumite persoane neavizate din anturajul apropiat! Reusitele se datoreaza urmaririi propriilor principii de viata.

Taur
Faceti abstractie de promisiunile facute, daca acest lucru va da o stare de neliniste. Ar fi de preferat sa puteti face tot ceea ce ati promis, dar daca nu mai faceti fata, trebuie sa renuntati la ceva. Aveti nevoie sa cunoasteti multi oameni, multe locuri, pentru a face o selectie corecta a valorilor. Cautati sprijinul celor mai puternici decat dumneavoastra. Ambitiile sunt exagerate, iar duritatea poate anihila orice intentie a celorlalti de a va intra pe sub piele. Veti primi un ajutor material neasteptat din partea unui prieten vechi.

Gemeni
Sunteti foarte sensibili la exteriorul persoanelor, la felul in care se prezinta, la vestimentatia si atitudinea lor. Cineva poate lua o decizie in locul dumneavoastra, dar acest lucru nu pare sa va deranjeze. Faceti greseala de a astepta de la ceilalti mai mult decat sunt dispusi sa va ofere. Mintea va este preocupata de tot felul de situatii cu care v-ati confruntat in ultimul timp si care v-au pus serios pe ganduri. Ar trebui sa nu mai amanati un proiect destul de relevant pentru dumneavoastra.

Rac
Aveti o anumita putere printre colegii dumneavoastra, sunteti priviti cu alti ochi decat ceilalti de catre sefi. Sunteti directi in vorbire si veti spune lucrurile pe sleau tuturor celor cu care intrati in contact. Puteti pierde din vedere adevarul daca veti da prea multa atentie detaliilor. Aveti o anumita putere de previziune, deoarece concentrarea va permite sa intelegeti ce informatie este cu adevarat relevanta pentru dumneavoastra. Intuitia functioneaza la cote maxime.

Leu
Sunteti foarte atasati de familie, de casa, de prietenii apropiati si doriti sa transmiteti aceasta stare tuturor. Sunteti mana cereasca astazi pentru cei cu care veniti in contact, deoarece starea dumneavoastra este deosebit de vioaie.